Odota..
Busy loader

TT-Gymnastics

TT-Gymnastics on urheiluasujen valmistaja, joka on erikoistunut voimisteluasujen ja voimistelupukujen valmistukseen. Suunnittelemiemme mallistojen avulla pystymme palvelemaan suoraan niin yksityis- kuin yhdistysasiakkaitakin.
Yrityksemme valmistaa voimisteluasuja niin kilpa- kuin harrasteryhmille. Kummatkin ryhmät voivat valita asun varastomalleistamme, muuttaa malliemme värejä tai suunnitella itse voimistelupukunsa. Seurat voivat lisäksi tilata yritykseltämme monenlaisia asukokonaisuuksia täydentäviä tuotteita. Lisää tietoa löydät kohdasta ‘TT-Gymnastics / Voimisteluseurat’.

Tarjoamme uutuutena tällä sivustolla myös poikien asuja tilattavaksi. Monia perusmalleja on mahdollista tilata online-tilauspalvelumme kautta. Seurat voivat muunnella mallejamme, niin että ne muodostavat kokonaisuuden muiden voimisteluasujen kanssa.

Yksityisasiakkaat, jotka etsivät voimistelupukua harjoituksiin, kilpailuihin tai lahjaksi, voivat tutustua TemaTurnin Varasto-mallistoon. Suurin osa tämän malliston puvuista voidaan toimittaa suoraan varastosta ja ne voidaan tilata yksittäiskappaleina. Voit tilata haluamasi voimistelupuvun sivustomme kautta ja yhdistää siihen trikoot ja hiusnauhan.
TemaTurnin pukuihin käyttämät kankaat ovat myös tilattavissa sivustomme kautta. Löydät ‘Kankaat’ kautta kaikki tiedot laajasta veluurin –ja kimaltavien kankaiden valikoimastamme. Voit tilata nämä kankaat suoraan verkkosivujen kautta.
TT-Gymnastics on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman voimisteluasuja. Haluamme tämän sivuston avulla antaa lyhyen kuvauksen yrityksestämme. Otamme mielellämme vastaan mahdollisesti tämän sivuston pohjalta heränneitä kysymyksiä. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@tt-gymnastics.nl . Phone number 0031-30-2475020. We prefer English or German. For finnish we use Google translate.

Tapaamisiin

TT-Gymnastics
Ambachtsweg 14
3542 DG Utrecht
NEDERLAND

0 / € 0,00